IOS gör det lite snyggare och tryggare

 

puff1 copy

Integritetspolicy

Vi vet att du bryr dig om hur information om dig används och delas, och vi uppskattar ditt förtroende och vill att du ska känna dig trygg angående våra tjänster och säkerheten då det relateras till din personliga information. Den här sidan beskriver vår integritetspolicy. Genom att besöka oss och sedan fortsätta använda vår hemsida accepterar du vår integritetspolicy.

Vad är en personlig information?

All slags information som direkt eller indirekt kan hänföras till en fysisk person som är i livet räknas enligt personuppgiftslagen som personuppgifter. Även bilder (foton) och ljudupptagningar på individer som behandlas i dator kan vara personuppgifter även om inga namn nämns. Krypterade uppgifter och olika slags elektroniska identiteter, som exempelvis IP-nummer, räknas som personuppgifter om de kan kopplas till fysiska personer. Källa: Datainspektionen

Vilken sorts personlig information samlar vi om våra kunder?

Informationen vi samlar från våra kunder hjälper oss att ständigt förbättra din kontakt hos oss. Här finns den typ av information vi samlar och vårt syfte.

  • Information du ger oss: Vi mottar och sparar information du skriver in på vår webbplats eller som du på annat sätt förser oss med. Du kan välja att inte förse oss med viss information, men då kan det hända att du inte kan ta del av alla funktioner. Vi använder informationen som du förser oss med för sådana syften som att svara på dina förfrågningar, fullborda beställningar, och kommunicera med dig.
  • Automatisk information: Vi mottar och sparar viss sorts information när du besöker vår webbplats. Till exempel, som många andra webbplatser, använder vi cookies, och vi erhåller viss typ av information då din webbläsare kommunicerar med vår webbplats.
  • Kommunikation via e-post: För att hjälpa oss att göra e-post mer produktivt för att förbättra tjänster, skickar vi ibland dig nyhetsbrev angående våra tjänster och produkter, notifieringar och orderbekräftelser. Om du inte vill motta e-post från oss mer meddela oss så raderar vi den

Hur är det med cookies?

Cookies är alfanumeriska identifieringstextfiler som vi överför till din dators hårddisk genom din webbläsare för att möjliggöra för våra system att känna igen din webbläsare och för att tillgodose funktioner, så som att spara artiklar in din varukorg. Ios-el.se använder Cookies med följande användningsområden:

Statistik
Cookies som används för att kunna räkna antalet användare och analysera trafiken. Google Analytics 2 st

Annonser
Cookies som används för att kunna anpassa tjänster så att besökaren får reklam som är relevant för denne.

Inloggning
Cookies som används för att kunna hålla koll på vem som är inloggad från besökarens dator.

Användaranpassning
Cookies som används för att kunna skräddarsy informationen just för besökaren.

Skydd
Cookies som används för att skydda sajtägaren eller användaren mot t.ex. spam eller missbruk.

Prestanda
Cookies som används för att göra funktioner snabbare eller minska belastning på system.

Samtycke
Cookies som används för att hantera användarens samtycke till exempelvis användning av Cookies

Delar vi ut informationen som vi mottagit?

Vi respekterar din integritet och värdesätter ditt besök hos oss. Inte vid något som helst tillfälle ger vi dina kontouppgifter eller din betalningsinformation åt en tredje parts försäljare, kompanjon eller annan tjänsteupphållare

Användningsvillkor

Om du är orolig över hur vi använder din personliga information kan du kontakta oss genom att klicka på länken "Kontakta oss", där hittar du våra kontaktuppgifter. Vår affärsverksamhet ändras konstant, och vår integritetspolicy och våra användningsvillkor ändras även. Du borde besöka vår webbplats ofta för att ta del av de ändringar som sker i våra villkor. Vår nuvarande integritetspolicy riktar sig till all den information som vi sparar om dig och ditt konto i dagsläget.

Information du ger oss

Du förser oss med sådan information då du söker, eller med andra metoder kommunicerar via vår webbplats eller e-postar oss. Som ett resultat av dessa åtgärder, kan du tillhandahålla oss information så som, ditt namn, adress, och telefonnummer samt e-postadress

Borttagning av personuppgifter

Du har rätt att begära få dina personuppgifter borttagna ur våra system och bli "glömd". Det gäller system som inte berör utfärdade kvitton, garantiregistreringar eller annan relevant information som krävs för att kunna uppfylla lagar och bestämmelser mot dig som kund och myndigheter, exempelvis Skatteverket. Du kan begära få dina personuppgifter raderade genom att fylla i vårt formulär för begäran om borttagning.

Frågor

Frågor angående våra användningsvillkor, integritetspolicy, eller annat policy relaterat material kan riktas åt vår support personal genom att klicka på länken "Kontakta oss".  

Boka kostnadsfritt hembesök


Namn*
Telefon*
E-postadress*
Meddelande

Dina personuppgifter kommer att behandlas i enlighet med dataskyddsförordningen (GDPR) Integritetspolicy »

Jag samtycker till att mina uppgifter sparas för att kontakta mig*
Skriv tecknen

SKVP Medlem bdeeb

IOS EL SOL 9505a

IOS Energicentrum Karlskoga

Dalbacksgatan 5
691 41 Karlskoga

Tfn: 0586-456 60