IOS gör det lite snyggare och tryggare

 

puff1 copy

Sverigepumpen

Sverigepumpen

Ett bra inomhusklimat kräver en effektiv och energisnål uppvärmningsmetod. En värmepump är en fantastisk uppvärmningskälla som inte bara bidrar till ett varmt och skönt inomhusklimat utan också hjälper till att förbättra miljön genom att den nyttjar den värmeenergi som finns naturligt i utomhusluften och minskar behovet av andra, mindre miljövänliga uppvärmningsmetoder. En värmepump är en energisnål uppvärmningsmetod som sparar både på miljön och dina pengar.

En luft/luftvärmepump ger dessutom bättre luft inomhus genom att det sitter filter i inomhusdelen. Uteluften passerar filtren innan den passerar ut i inomhusluften så att den luft du får in i huset inte bara är uppvärmd utan också renad från skadliga partiklar. Luftflödet som uppstår med en luft/luftvärmepump inomhus bidrar också till att skapa ett bättre klimat inomhus där luften cirkulerar istället för att stå still.

Kontakta oss så berättar vi mer »

 Panasonic - Ideas for life

Boka kostnadsfritt hembesök


Namn*
Telefon*
E-postadress*
Meddelande

Dina personuppgifter kommer att behandlas i enlighet med dataskyddsförordningen (GDPR) Integritetspolicy »

Jag samtycker till att mina uppgifter sparas för att kontakta mig*
Skriv tecknen

SKVP Medlem bdeeb

IOS EL SOL 9505a

IOS Energicentrum Karlskoga

Dalbacksgatan 5
691 41 Karlskoga

Tfn: 0586-456 60Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Läs mer om vår integritetspolicy »