IOS gör det lite snyggare och tryggare

 

puff1 copy

Vad är ett användarvänligt hem?

Hemma är där vi känner oss mest bekväma. Hemma är där vi är lyckligast. Hemma är där våra bästa förtrogna finns.

Robomow b9431

Robomows Friendly Home gräsklippare passar smidigt in i din livsstil, finner sig snabbt till rätta i ditt liv, din trädgård och bland dina familjemedlemmar.

Utformad för att garantera den enklaste, bekvämaste och minst tidskrävande klippningen någonsin. Robomow-gräsklippare är trädgårdsvänliga (installera dem ute på gräsmattan), användarvänliga (kommunicera med dem från din smartphone) och familjevänliga (din gräsmatta, ditt schema)!

Hemma och i trädgården, Robomow är helt enkelt din trognaste vän.

Vad är en robotgräsklippare?

En robotgräsklippare är den moderna ersättaren till traditionella manuella gräsklippare, åkgräsklippare och traktorer. Tyst och oberoende drift.

Robotgräsklippare är utformade för att spara både tid och pengar så att du får tid över att njuta av andra aktiviteter med familj och vänner. Dagens robotgräsklippare är alltmer sofistikerade. Självdockning och med eget arbetsschema. De kräver minimal mänsklig interaktion och kan även programmeras från din smartphone!

Rolig fakta: Robotgräsklippare rankas som den näst största kategorin av robotar i hemmet i dag!

Läs mer på www.robomow.com »

0
0
0
s2sdefault

Robomows historia

Två män, en vision

Bolaget grundades av två entreprenörer, Udi Peless och Shai Abramson och legenden berättar att Udi Peless fru en varm sommardag bad honom klippa gräset. Medan han försökte undvika detta oundvikliga rutinarbete, fantiserade han om en robot-gräsklippare. … och Friendly Machines var fött.

Verkligheten överträffar dikten

Som du kan se var de första prototyperna helt enkelt vanliga gräsklippare med lite bizarra grejor fästa uppe på.

ot896987tut75 9de9d

Mycket att kompostera…

En komposterande gräsklippare använder höghastighetsknivar som håller kvar de klippta grässtråna i kammaren tills de är är små nog att falla tillbaka ner på gräsmattan och fungera som ett naturligt gödsel. Därför designades nästa generation av Friendly Machines prototyper utan gräsuppsamlare vilket gjorde dem smidigare, skönare och så mycket grönare än andra gräsklippare.

SKVP Medlem

IOS EL SOL 9505a

IOS Energicentrum Karlskoga

Dalbacksgatan 5
691 41 Karlskoga

Tfn: 0586-456 60